Technische projecten van JohnTech BV

Sinds onze oprichting in 2006 hebben we een indrukwekkend netwerk aan klanten bediend met onze technische dienstverlening. We zijn er trots op dat al onze klanten trouw blijven aan onze diensten en wij doen er alles aan om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren en om bij te blijven met de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied. Op deze pagina ziet u een greep uit onze projecten en klanten. Voor meer informatie of een offerte neemt u contact op met JohnTech door te bellen naar 06-20 47 00 70 .

Machinefabriek Barth

Machinefabriek Barth is een familiebedrijf dat met engineering en creativiteit een hoog technisch probleemoplossend vermogen biedt. Met een no-nonsense mentaliteit wordt elke werktuigbouwkundige uitdaging aangegaan. Dit gebeurt door vakmensen die inzicht hebben in de materie en die de processen van A tot Z begrijpen. Machinefabriek Barth kent een lange historie, waarin meedenken met de klant altijd centraal heeft gestaan. Alleen op die manier zijn we in staat robuust vakwerk af te leveren.

Scheldekraanproject - in opdracht van MIT Group uit Breda

De Scheldekraan werd door MIT, JohnTech BV en andere betrokken partijen geheel gerenoveerd en teruggeplaatst aan het voormalige Marinedok in Vlissingen. De Scheldekraan lag als oud vuil op de grond. JohnTech heeft deze kraan gerestaureerd en opgeleverd als werkende kraan. Daarbij zijn er een aantal moderne toepassingen toegevoegd zoals motoren en aangepaste remmen. De slechte constructiedelen zijn er allemaal tussenuit gehaald. Op 8 maart 2012 is de enorme kraan van zijn oude locatie aan de Koningsweg naar zijn nieuwe definitieve locatie op het voormalige Scheldeterrein getransporteerd. Eerst is de toren verplaatst waarna 's middags de giek volgde. Op zijn nieuwe locatie is de kraan grotendeels gedemonteerd en gestript. Vervolgens zijn de verouderde onderdelen vervangen en is de staalconstructie waar nodig hersteld. Op 13 juni 2012 is de Scheldekraan weer overeind gezet. Met twee mobiele telescoopkranen is eerst de toren weer rechtop gezet en op de oorspronkelijke kraanbaan geplaatst, vervolgens is de giek ruim 35 meter opgetild en op de toren vastgezet. Daarna vonden afrondende montage- en assemblagewerkzaamheden plaats en werd de inbouw van de geheel nieuwe elektrische installatie afgerond, waarna de kraan werd ingeregeld en opgeleverd.

FN Steel

Bij de Firma FN Steel voert JohnTech BV al sinds acht jaar verschillende onderhoudswerkzaamheden en storingsdiensten uit. Dit tot grote tevredenheid van beide partijen. FN Steel te Alblasserdam is één van de Europese marktleiders van langstaalproducten in de vorm van walsdraad. De productielocatie heeft state-of-the-art productiefaciliteiten om staal te walsen en te bewerken. Deze producten vinden hun toepassingen in kogellagers, koudgevormde producten voor de automobielindustrie en gereedschappen. FN Steel heeft verkoopkantoren in verschillende Europese landen en exporteert daarnaast naar onder meer de VS. JohnTech BV voert inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit op diverse machines om walsdraad mee te maken.

European Bulk Services

European Bulk Services (EBS) B.V. is een multipurpose bulkterminal-operator en is actief vanuit twee strategisch gelegen terminals in het Rotterdamse havengebied. EBS houdt zich voornamelijk bezig met het laden, lossen, op- en overslaan van diverse droge bulkproducten zoals kolen, industriële mineralen en agri- en biomassa-producten.